Yalova Üniversitesi Etkinlikleri

Mobilya Tasarımı I Dersi Kapsamında Cemer Firması ile Öğrencilere Sunum Yapıldı

4.10.2022 14:00 Yalova Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Toplantı

İç Mimarlık bölümümüzde, 3.sınıf "Mobilya Tasarımı I" dersi için Cemer Kent Ekipmanları San. Tic. A.Ş. firması ile ikinci çevrimiçi toplantı yapıldı. Toplantı, Mobilya Tasarımı I dersinin gunu ve saati olan 04 Ekim 2022 Salı günü 14:00-16:00 saatleri arasında Teams üzerinden Cemer Kent Ekipmanları San. Tic. A.Ş. firmasından Tasarım Merkezi Müdürü Ezgi BAYLAN ile Endüstri Ürünleri Tasarımcısı Hatice SAN'ın ve İç Mimarlık bölümümüzden Mobilya Tasarımı I dersinin sorumlusu Prof. Dr. Nurdan ÇETİN YERLİKAYA ile dersin asistanlarından Arş.Gör. Esra AYIK ile Arş.Gör. Süphan Kaan ÇİFTCİ'nin ve dersi alan 36 öğrencinin katılımlarıyla gerçekleştirildi. Toplantıda dersin tanıtımı yapılarak mobilya tasarım konusunun "Kampüs icerisinde ki ihtiyaçlara cevap veren kent mobilyası" olduğu bilgisi verilmiş ve Cemer firması tarafından öğrencilere sunum yapılmıştır.