Dr. Öğr. Üyesi Hülya Yavuz Öden, Yalova Üniversitesi İle Altınova Belediyesi Arasındaki Projede Yer Aldı

Yalova Üniversitesi ile Altınova Belediyesi arasında "Altınova Bölgesi Yöresel Ürünleri Pazarlama ve Kadınların İstihdamı Projesi" adı altında bir işbirliği gerçekleştirildi. Yalova Üniversitesi Kadın ve Aile Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Girişimcilik ve İşletmecilik Uygulama ve Araştırma Merkezi desteğiyle girişimci kadınların toplanmasını, eğitilmesini, Sanat ve Tasarım Fakültesi desteği ile markalaşma ve doğal ürünlerin satışa sunulması konusunda bölümümüzden Dr. Öğr. Üyesi Hülya Yavuz Öden, Grafik Tasarım Hizmetleri (İllüstratif Çalışma) alanında çalışmalar gerçekleştirmiştir.