Kalite Güvence Sistemi Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

19.08.2022 Cuma günü 11.00'da Sanat ve Tasarım Fakültesi ile yapılacak olan Kalite Güvence Sistemi Değerlendirme Toplantısı yapılmıştır. Gündem maddeleri toplantı hedef kitlesi olan dekan yardımcısı, bölüm başkanları ve yardımcıları, kalite temsilcileri, fakülte öğretim elemanları ve fakülte sekreterinin katılımıyla irdelenmiş ve fakültenin kalite bağlamında gelişmesi için hedefler belirlenmiştir. Toplantıda; Web sayfalarının aktif kullanılması, Etkinliklerin haberleştirilmesi, Haber ve Etkinliklerin hem Fakülte hem de İlgili bölümlerde paylaşılması, Dış Paydaş Toplantılarının Organize Edilmesi, Kalite Menüsü ve alt sekmelerinin açıklanması, Dış Paydaşların son güncelleme tarihi ile birlikte paylaşılması, Öğrenci Kulüpleri veya öğrenciler tarafından yürütülen faaliyetlerinin paylaşılması hakkında konuşulmuş ve bu konular hakkında karşılıklı öneriler sunulmuştur. Toplantı sonucunda fakültemiz olarak web sitesinin güncellenmesi ve üniversitenin tüm birimlerde standart hale getirilmesi hakkında kalite koordinatörlüğüne öneride bulunulmuş, bologna ders bilgi paketlerinin sisteme girilmesi ve sistemdeki ayarlar hakkında da önerilerde bulunulmuştur.