TMMOB İçmimarlar Odası Bursa Şubesi Sergimizi Ziyaret Etti

İç Mimarlık Bölümümüzün 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı Güz Yarıyılı dönem sonu sergisini, TMMOB İçmimarlar Odası Bursa Şube Başkanı Ali Gözütok, TMMOB İçmimarlar Odası Bursa Şube 2. Başkanı Nehir Özbey, TMMOB İçmimarlar Odası Bursa Şube Sekreteri Gizem Durkan ve Yalova TMMOB İl Temsilcisi Onur ERGAN, Yalova Kent Müzesinde 01 Mart Cuma günü ziyaret etmişlerdir.
Ziyaretleri sırasında İç Mimarlık Bölüm Başkanı Prof.Dr. Nurdan ÇETİN YERLİKAYA, İç Mimarlık Bölüm hocalarımızdan Dr.Öğr.Üyesi Mertcan ÖZTEKİN ile Dr.Öğr.Üyesi Korcan GÜLFİDAN ve İç Mimarlık Bölümü öğrencilerimiz kendilerine eşlik etmişlerdir.
Bu ziyaret sırasında TMMOB İçmimarlar Odası Bursa Şubesi ile Yalova Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü arasında işbirliği yapma temelleri atılmıştır.