Yalova Üniversitesi Etkinlikleri

2021-2022 Bahar Yarıyılı Proje II Final Jürisi

9.06.2022 09:00 Yalova Üniversitesi Sınav

Prof. Dr. Nurdan ÇETİN YERLİKAYA yürütücülüğünde ve Arş. Gör. Ebrar KURUÇAY GÖK asistanlığında gerçekleştirilen Proje II (ICM202) dersi kapsamında, kurumsal kimliklerine özgü mevcut işlevleri tanımlanan firmaların; öncelikli tanıtım ve satış işlevlerine odaklanan, güncel ve yenilikçi tasarım yaklaşımları doğrultusunda Yalova-Marina sosyokültürel bağlamı içinde mekansal temsillerine dönüşmesi beklenmektedir. Proje süreci, ders bazında okutulan kaynak kitaplardan alıntılanan pasajlar üzerinden spesifik kimlikler özelinde incelenen detayların mekansal karşılıklarının aranmasını; kavramın oluşumunu ve kavramın 2, 2.5, 3 boyutlu tipolojik karşılıklarının aranması ile mekan gelişimini kapsamaktadır.