İç Mimarlık Bölümü Öğrencileri UNICERA Fuarına Katıldı

Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı (UNICERA), İstanbul Fuar Merkezinde 7 Kasım 2022 tarihinde ziyaretçilere açıldı. Seramik, banyo ve mutfak sektöründe ulusal ve uluslararası 330'dan fazla katılımcı ile 7-11 Kasım 2022 tarihleri arasında ziyaretçilerini bekliyor. Açılış gününde iç mimarlık bölümü öğrencilerimiz ve Arş. Gör. Süphan Kaan Çiftci ile ziyaretler gerçekleştirildi. Verde Stone Gallery firmasının standında gerçekleşen etkinliğe, dünyanın önde gelen endüstriyel tasarımcısı Karim Rashid konuk oldu. Özgün tasarımlar, günümüz tasarımına bakış açısı ve tasarım hakkında fikirlerini paylaşan Rashid, söyleşi sonunda gelen soruları cevaplayarak genç tasarımcılara ve tasarımcı adaylarına tavsiyeler verdi.